A cukkinit gyaluljuk le, sózzuk be, és csöpögtessük le. Keverjük még hozzá a mogyoróhagymát és a parmezánt, majd dolgozzuk ezt bele a többi hozzávalóból k
A cukkinit gyaluljuk le, sózzuk be, és csöpögtessük le. Keverjük még hozzá a mogyoróhagymát és a parmezánt, majd dolgozzuk ezt bele a többi hozzávalóból k
A cukkinit gyaluljuk le, sózzuk be, és csöpögtessük le. Keverjük még hozzá a mogyoróhagymát és a parmezánt, majd dolgozzuk ezt bele a többi hozzávalóból k
A cukkinit gyaluljuk le, sózzuk be, és csöpögtessük le. Keverjük még hozzá a mogyoróhagymát és a parmezánt, majd dolgozzuk ezt bele a többi hozzávalóból k
Fogunk egy keverőtálat, és beletesszük a sütőport, a lisztet, a cukrot, a vanillincukrot, a sáfrányt, a tojást, majd a vajat is. Az egészet jó alaposan összek
Az édesburgonyát tisztítsuk meg, majd vágjuk vékonyka szeletekre. Ezeket öblítsük le, majd törüljük is meg. A szirmokat tegyük forró olajba, és süssük ki,
A lisztet elkeverjük a sütőporral, a langyos tejbe feloldjuk a cukrot, a tojást habosra keverjük a vajjal.
Majd összekeverjük a tojást és a tejet, majd ezzel a
Egy edénybe tördeljük bele a tésztát, majd öntsünk rá annyi forró vizet, amennyi ellepi. Mikor megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a chilivel, a köménny
Ugrás a lap tetejére >>