» 100 g sós kapribogyó » 250 g olajos tonhal, lecsöpögtetve » 1 csokor menta » 1/2 teáskanál vörösbors-őrlemény » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj » só » 500 g spagetti
Öblítsük le a kapribogyót, majd tegyük vízzel egy lefedett serpenyőbe és forraljuk fel közepes tűzön. Szűrjük le, öblítsük át, majd szárítsuk meg egy konyharuhán.
Keverjük össze az olajjal. a tonhallal, a mentával és a vörösbors-őrleménnyel. sózzuk meg.
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben. Adjunk 3 evőkanál főzővizet a szószhoz. Szűrjük le a tésztát és keverjük a szószhoz. Melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom