Kevés tejet felmelegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd 25 dkg lisztet adunk hozzá, és megkelesztjük. Utána összedolgozzuk a többi liszttel, és sóval és
A tejben elkeverjük a cukrot, majd az élesztőt felfuttatjuk benne. A vajat kikeverjük a cukorral, tojással, a megkelt élesztővel és sóval. Végül a lisztet is h
Kacsamellet megmossuk, majd 3 percre lobogó vízbe mártjuk. Ezután kivesszük és jól leszárítjuk.
A szójaszószt elkeverjük a mézzel és kevés sóval, majd a
A meghámozott, magházától megszabadított almákat vékony szeletekre vágjuk(fél centi). A liszthez hozzáadjuk a bort és egy csipet sót és sűrű palacsintatés
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Hámozzuk meg a kivit, három darabot vágjunk fel apróra, a maradékot törjük össze villával.
Melegítsük fel a joghurtot a
Tegyük a lisztet, a kukoricadarát és a sót egy munkalapra, a közepébe csináljunk egy lyukat, és keverjünk bele annyi vizet, hogy egy laza tésztát kapjunk. Gyú
Összegyúrjuk a sót a liszttel és a tojással, kevés vízzel felöntjük és összegyúrjuk, majd szép vékonyra kinyújtjuk. Kockaformára vagy finom metéltre dara
Az olajat forrósítsuk fel közepes tűzön. Süssük benne a fokhagymát 3-4 percig, vegyük le a tűzről és távolítsuk el a fokhagymát. Adjuk az olajhoz a koktél
Ugrás a lap tetejére >>