A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, sózzuk, a kakukkfűvel, rozmaringgal megszórjuk, kevés olajat locsolunk rá. Eközben a kacsát besózzuk, majd n
A kacsát megtisztítjuk, majd zsírban megpirítjuk. Eközben a gombát a fél liter vízben teljesen puhára főzzük. Amikor a kacsa aranybarna lesz, ráöntjük a gom
A madarat darabokra vágjuk, sóval, borssal és majoránnával ízesítjük, majd felforrósítjuk a zsírt, és hirtelen körbesütjük. A káposztát átmossuk, kinyom
Először a zsírban megpirított cukorral együtt, kevés borral pároljuk meg a legyalult káposztát, amit hagymás sóval, köménymaggal és ecettel fűszerezzük. A
A pirított kenyeret turmixba tesszük, és összeturmixoljuk a pisztáciával, fokhagymával, az olívaolajjal, sóval, borssal és a fűszernövényekkel. Ezután a saj
A kelbimbót megtisztítjuk, a nagyobbakat félbevágjuk. A köménymaggal és 2 gerezd fokhagymával megfőzzük.
A kacsamelleket félbevágjuk, bevagdossuk a bőrt, g
A kacsaaprólékot egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd főzni kezdjük. Közben sózzuk, majd forrás után hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket. A zsí
A kacsát a sóval és a fokhagymával bedörzsöljük, majd addig pároljuk, amíg teljesen megpuhul. Eközben egy jénai aljára tesszük a szalonnát, erre kerül a k
Ugrás a lap tetejére >>