A káposztát, szalonnát, szegfűszeggel tűzdelt hagymát feltesszük főni, fűszeres, boros vízben. A megtisztított kacsát felszeleteljük, majd lesózzuk. Ha a k
A kacsát sózzuk meg, és a belsejébe szórjunk majoránnát. A almákat hámozzuk meg, szeleteljük fel, és tegyük a kacsa belsejébe. Í nyílást tűzzük össze.
A kacsa bőrét vágjuk be cikcakkosan, és dörzsöljük be sóval. Tegyük egy órára a hűtőbe.
Saláta:
Az uborkát vágjuk hosszába félbe, kaparjuk ki a magok
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
A kacsa bőrét vágjuk be cikcakkosan, és dörzsöljük be sóval. Tegyük egy órára a hűtőbe. Mossuk le a sót, és papírtörlővel töröljük át. Melegítsük
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
Ugrás a lap tetejére >>