A húst bőrös felével lefelé négy percig sütjük az olajban, félretesszük 4 kanál pecsenyezsírral, majd kitöröljük a serpenyőt. A zsiradék felét visszates
Szedjük le a húsról a zsírt, majd rács alakban vagdaljuk be, borsozzuk meg. Olvasszuk meg a vajat, és pirítsuk meg benne a húst.
Adjuk hozzá a mogyoróhagymát,
A kacsamell bőrét vagdossuk be, és dörzsöljük be sóval, borssal. A forró kacsazsíron megpirítjuk, aztán a vöröshagymával együtt tűzálló tálba tesszük.
Sűrűn bevagdaljuk a kacsamell bőrét, majd bedörzsöljük sóval, borssal. Megpirítjuk a felforrósított kacsazsíron körös- körül, azután tűzálló tálba te
A kacsamellfiléket mossuk meg, fűszerezzük be ízlés szerint, majd tegyük hűtőbe és hagyjuk pihenni 1-2 órán keresztül. Ezután karamelizáljuk a cukor és ehh
Elkészítése ugyan az, mint a libamell székelykáposztával receptnek, csak itt kacsamellet használunk.
A húst sóval, borssal ízesítjük. A vajat felhevítjük, majd a bőrös felével lefelé beletesszük a húst, lefedjük, és 25 percig sütjük. Utána a másik fel
Kacsamellet felcsíkozzuk.
Edénybe cukrot karamellizálunk, ráöntjük a bort, kicsit később a balzsamecetet, majd visszaforraljuk. Fahéjjal együtt is forraljuk eg
Ugrás a lap tetejére >>