Távolítsuk el a húsról az inakat. Ejtsük rombusz alakú bemetszést a bőrükbe. Szójaszószt, sherryt, olajat, borsot, csipetnyi sót keverjünk össze egy mély e
Jókora tepsibe karikázzuk a meghámozott burgonyát. Megsózzuk, rászórjuk a szerecsendiót, majd rátesszük a vékony karikára vágott vöröshagymát. Az almát m
A kacsát sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral, és lefedve párolni kezdjük. Eközben világos rántást készítünk, felöntjük a tejjel, majd megint besűr
A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot és a paprikát elnegyedeljük, a húst besózzuk, borsozzuk. Ezután a húst alufólia alatt sütni kezdjük, majd amikor ár f
A kacsahúst sózzuk, a majoránnával ízesítjük, majd éjszaka vörösborban pácoljuk. Másnap a lereszelt káposztát besózzuk, levét kinyomkodjuk. A cukrot megpi
A kacsákat megsózzuk, belül borsozzuk, és majoránnával megszórjuk. Előmelegített sütőbe tesszük, rálocsoljuk a bort, és negyed óráig magas hőfokon sütj
A madarat megtisztítjuk, majd nyolc darabba vágjuk, és megmossuk. A zsír 2/3 részét felmelegítjük, majd megfuttatjuk a felaprított hagymát. Rátesszük az össz
A kacsamellről a bőrt eltávolítjuk, majd sóval, borssal, kakukkfűvel bedörzsöljük, és olajban elősütjük. Ugyanebben a zsiradékban megsütjük a felcsíkozot
Ugrás a lap tetejére >>