Először a zöldségeket készítjük elő, ehhez a spárgát meghámozzuk, forrásban lévő, sós vízbe helyezzük, öt perc alatt megfőzzük, és hideg vízzel leö
Belül sóval bedörzsöljük a kacsát. Máját, zúzát, háját ledaráljuk, és morzsával összeaprózott petrezselyemmel, egy felvert tojással, szalonnadarabokkal,
A tojásokat felverjük, majd a tejjel elkeverjük. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott zsemlét. Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért, a felaprított petrezselymet, a
A kacsamellekbe zsebet vágunk, majd megtöltjük a felaprózott zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk, és megtűzzük. Ezután olajban megpirítjuk őket, majd 10 percig p
A feldarabolt hagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a cukorral, és készre pároljuk. Ekkor beletesszük a szójaszósz felét, sózzuk, majd ha valamennyire kihűlt,
Húst rozmaringgal bedörzsöljük, olajban pár napig pácoljuk. Sütőtököt kockára vágjuk. Kevés vajat egy serpenyőbe teszünk, tököt kicsit lepirítjuk. Hozz
Kacsa fejét, lábát eldobjuk. Az egészet fokhagymás-babérleveles vízben 20 percig abároljuk. Belsejébe sót szórunk és szalonnával megtűzdeljük. Kívül is m
Vadkacsát bedörzsöljük a fűszerekkel, és megtömködjük szalonnacsíkokkal. Agyagot tapasztunk rá, majd vastag, égetett parázsba ágyazzuk. 20 perc múlva megfo
Ugrás a lap tetejére >>