» 50 dkg bőrös kacsamell-filé » 10 dkg vaj » 1/2 dl fehérbor » 25-25 dkg fehér és kék szőlő » 2 ek. méz » 1 ek. liszt » 1/2 dl húsleves (kockából) » 1 mk. Tabasco-szósz » só, bor
A húst sóval, borssal ízesítjük. A vajat felhevítjük, majd a bőrös felével lefelé beletesszük a húst, lefedjük, és 25 percig sütjük. Utána a másik felét sütjük 10 percig.
A többi hozzávalót összekeverjük, és felfőzzük.
A szőlőszemeket kettévágjuk, magjait kiszedjük, majd a vajon megpirítjuk. A húst körberakjuk a szőlővel, leöntjük a mártással, és burgonyapürével tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom