Szedjük le a húsról a
zsírt, majd
rács alakban vagdaljuk be,
borsozzuk meg. Olvasszuk meg a
vajat, és pirítsuk meg benne a húst.
Adjuk hozzá a
mogyoróhagymát, répát,
citromlevet, és a húsleves felét. Főzzük 1 percig. Tegyük bele a
liszt felét, és főzzük 3 percig. Rakjuk bele a Worcester-mártást, és
borsozzuk meg.
Öntsük hozzá a maradék húslevest, és főzzük 1 percig. Adjuk hozzá a málnát,
mézet,
lisztet és főzzük pár percig.
Vegyük ki a húst a forró szószból.
Főzzük ki a tésztát, és szedjük 4 tányérra. Kacsamelleket a rostokra merőlegesen vágjuk fel 5mm vastag szeletekre. Rakjuk a húst és a szószt is a tányérra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>