A paradicsomokat mosd meg, és rakd salátatálba. Egy bögrényi vízzel hígítsd fel a borecetet, ízesítsd cukorral, sóval.
Add hozzá a többi fűszert, öntsd a
A cukkinit mossuk meg, és vágjuk le a két végét. Hosszanti irányban vágjunk le 1-2 mm vékony, széles szeleteket. Sózzuk meg, majd pároljuk kb. 4 percig. Ezutá
A káposztát négybe vágjuk, leveleire szedjük, laskára vágjuk és így mossuk meg. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból és a borece
Sárgarépát durvára vagy finomra reszeljük, valamint a körtét is, és belekeverjük a salátába. Reszelt diót, mazsolát, 2 ek. keményre felvert tejszínhabot ke
Meghámozott és kibelezett tököt durvára lereszeljük. Körtét meghámozzuk, belsejét kivágjuk és durvára reszeljük vagy kockára vágjuk és a salátába kever
A kukoricát főzzük meg, a szemeket késsel vágjuk le, és tegyük egy tálba. Készítsünk citromos, sós, cukros salátalevet, és öntsük a kukoricára. Locsoljuk
A paprikát csumázzuk, és vágjuk szeletekre. A hagymát szeleteljük fel, és forró olajon, fedő alatt pároljuk üvegesre. Tegyük rá a paprikát, sót és, saját
Római salátával, juhsajttal, csilipaprikáva és sherryecettel készül.
Ugrás a lap tetejére >>