Mossuk meg és szárítsuk meg a madársalátát. Hámozzuk meg és reszeljük meg a céklát, ha főtt a cékla vágjuk kis kockákra. Az almát is hámozzuk meg, magozz
A káposztát felcsíkozzuk, a hagymát felaprózzuk, majd mindkettőt előfőzzük és sózzuk. Fogunk egy tálat, beletesszük az ecetet, ugyanennyi vizet, majd hozzá
Hámozzuk meg a céklát, vágjuk félbe, és reszeljük finomra. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a citromlevet és egy késhegynyi sót, és jól keverjük össze, majd
Megtisztított répát finomra reszeljük, és a salátát megmosott, rummal marinírozott mazsolával szórjuk meg. Búzacsírát és kókuszreszeléket teszünk a tetej
A kimagozott paprikát vékony csíkokra szeleteljük. Olívaolajban megpároljuk a rozmaringot a hagymával, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a paprikát is. Legalább
Enyhén sós vízben 2 percig főzzük a póréhagymát és a borsót, után hozzáadjuk a mangetout borsót is és néhány percig tovább főzzük, majd az egészet les
Galambbegyet megmossuk és leöntjük az elkészített salátaöntettel. A salátát gazdagíthatjuk frissen főtt és szétnyomott, sózott burgonyával. Felkockázott h
Galambbegyet megmossuk, és hozzákeverjük a durvára reszelt almát és a salátaöntetet. Felkockázott hagymát adhatunk hozzá.
Ugrás a lap tetejére >>