A felszeletelt hagymákat olajon aranysárgára sütjük. Eközben egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk. Az egészet a hagy
Paradicsomot elfelezzük, magjait kinyomjuk. Zöldpaprikát megtisztítjuk, őszibarackot kimagozzuk, almák magházát kivágjuk, és mindent csíkokra vágunk. Narancso
A hagymát vágjuk 3-4 cm-es darabokra, majd forró vízben főzzük 2-3 percig, majd szűrjük le. Készítsünk ecetes, cukros, sós salátalevet. 1 ek. olajat keverjü
Megmosott és lecsepegtetett hagymát keresztben finom csíkokra vágjuk és leöntjük a salátaöntettel.
Megmosott és lecsepegtetett hagymát keresztben finom csíkokra vágjuk. Uborkát vékony szeletekre vágjuk és a salátába keverjük, majd leöntjük salátaöntettel
A pritamin paprikák magját kiszedjük, és felszeleteljük őket. A paradicsomot és a tojást felkockázzuk, a vöröshagymát, az uborkát és a petrezselymet apróra
Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet a lereszelt répára öntjük. A feldarabolt diót is belekeverjük, majd negye
Megtisztított retket durvára lereszeljük, kevés sóval és ecettel összekeverve kieresztjük a levét és a salátalébe keverjük. Metélőhagymát, petrezselymet a
Ugrás a lap tetejére >>