A retket tisztítsuk meg, és vágjuk vékony karikákra. Sózzuk be, és hagyjuk 10 percig állni. Olajjal locsoljuk meg, szórjuk rá a borsot, citromlevet, és a meté
Megtisztított retket durvára reszeljük, kevés sóval és ecettel hagyjuk levet ereszteni. A galambbegyet megmossuk, és röviddel a találás előtt a megízesített
Megtisztított retket durvára lereszeljük, kevés sóval és ecettel összekeverve kieresztjük a levét. A hónapos retket fölszeleteljük és a reszelt retekkel egy
Megtisztított retket durvára reszeljük, és sóval valamin ecettel, hagyjuk, hogy egy kis levet engedjen. A reszelt zellert hagyjuk levet ereszteni, kevés ecettel egy
Megtisztított retket durvára reszeljük, majd kevés sóval és ecettel hagyjuk, hogy levet eresszen. Így járunk el a zellerrel is. Ezeket összekeverjük, és hozzá
A zöldségeket felszeleteljük, a kaprot felaprítjuk. A salátaöntetet jól elkeverjük a vízzel és a salátaolajjal. A zöldségeket összeforgatjuk a sajttal, rá
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A paradicsomokat vágott felükkel lefelé tegyük egy tepsibe, spricceljük meg egy evőkanál olajjal és szórjuk meg cukorral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom