Melegített vajon és olívaolajon megpirítjuk a zsemlemorzsát, a bazsalikomot, a metélőhagymát és a petrezselymet, majd kedvünk szerint sózzuk, borsozzuk. Ezut
A megtisztított céklát megáztatjuk olivaolajban, majd sütőedényben 200 fokon puhulásig sütjük. Amikor kihűlt meghámozzuk, félbevágjuk és sózzuk, borsozzuk
A babot lobogó, forró vízben főzzük 1 percig, majd szűrjük le és tegyük jéghideg vízzel teli tálba. A zöldbabot főzzük 3 percig. Szűrjük le és jéghideg
A paprikákat süssük meg 15 perc alatt a grillen. A héját és a magokat dogjuk ki, majd vágjuk négyfelé. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a fokhagymával. Locs
Az uborkát és a répát megpucoljuk, az uborkát kimagozzuk, és a répát, a salátát és az uborkát csíkokra vágjuk. A szójacsírát és a répát 5 percig páro
A saláta leveleit összetépkedjük, majd összekeverjük a besózott, felkarikázott retekkel és a felszeletelt hagymával, sajttal. Egy tálban összekeverjük a majo
A salátát mossuk meg, és szeleteljük fel. Tegyük egy tál közepébe, és locsoljuk meg a salátalével. A parajt vágjuk vékonyra, és tegyük a salátára. Az eg
Az összes zöldséget felkarikázzuk, majd egy salátával kibélelt tálba tesszük. Egy tálban összekeverjük a tejszínt, a mustárt, a sherryt, majd sózzuk, borso
Ugrás a lap tetejére >>