Lereszeljük a tormát, zellert és az almát, majd marinírozzuk. Ezután összekeverjük a tejszínnel vagy majonézzel.
Lereszelt tormát sóval, cukorral és citromlével marinírozzuk, hozzáadjuk a finomra reszelt almát, narancslevet, végül a keményre felvert tejszínhabot. A tormak
Meghámozott zellert finomra reszeljük. Tormát lereszeljük, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, és összekeverjük a majonézzel vagy a tejszínnel.
Fogunk egy tálat, beletesszük a felkarikázott újhagymát, a felszeletelt paradicsomot, uborkát és a felaprózott sajtot. Az egészet alaposan átforgatjuk, majd neg
A meghámozott és kibelezett tököt durvára reszeljük és ráöntjük a salátaöntetet. Adhatunk hozzá metélőhagymát, kaprot vagy petrezselymet.
A tököt gyaluljuk le. Fél órával a tálalás előtt öntsük rá a sós, citromos, cukros. tejfölös öntetet. Szórjuk meg a kaporral, és egy kis pirospaprikával
Meghámozott zellert finomra reszeljük, megfűszerezzük és a megízesített és lereszelt tök közé keverjük. Bőven adunk hozzá metélőhagymát, kaprot, vagy kev
Zselatint beáztatjuk a tejszínbe, és feloldjuk. Sárgarépát finomra őröljük, meglocsoljuk citromlével, gyümölcssziruppal, kissé sózzuk, majd a zselatint és
Ugrás a lap tetejére >>