A zellert megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Citromos, sós vízben megfőzzük, majd cukrot adunk hozzá. Ha túl édes lenne, egy kis ecettel meglocsoljuk
Zellert finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd a salátalé fennmaradt hozzávalóit az elkészített salátába téve készre keverjük. B
A paprikát négyfelé elvágjuk, majd megsütjük, és a bőrét is leszedjük. Eközben egy tálban összekeverjük a felkockázott újhagymát, az olívaolajat, a feh
A zöldbabot megfőzzük. A vöröshagymát felaprítjuk, majd az ecettel és cukorral összekeverjük. Ráöntjük a zöldbabra, majd hűtőbe tesszük. Tálaláskor íz
A zöldbabot feldaraboljuk, majd sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Eközben a fenyőmagot kevés olajon megpirítjuk. A maradék olajhoz keverjük az ecete
A borsót főzzük 6-8 percig sós, forrásban lévő vízben. Csepegtessük le, hagyjuk kihűlni. A szalonna bőrét húzzuk le, vágjuk apró kockára, tegyük 2-3 perc
A gombát leszűrjük, a levét félretesszük, a gombát szeletekre vágjuk, majd visszarakjuk a lébe. A répát felcsíkozzuk, majd pár percig forraljuk. Leszűrjük,
A paradicsomot tegyük forró vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és kockázzuk fel.
A paprikát süssük néhány percig a sütőben, majd te
Ugrás a lap tetejére >>