Megmossuk az uborkát és hámozás nélkül felkockázzuk. Paprikát megtisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk, majd ezeket összekeverjük a salátaöntettel.
A paprikát felszeleteljük, leforrázzuk, ecettel, vízzel, fűszerekkel leöntjük, végül lehűtjük.
Zöldpaprikát hosszában elfelezzük, magokat kiszedjük, majd keresztben csíkokra vágjuk és az elkészített salátalével leöntjük. Adunk hozzá kaprot és metél
A paprika magjait és ereit kivágjuk, húsát felcsíkozzuk, majd a felkarikázott uborkához és a felszeletelt paradicsomhoz keverjük. Egy tálban az olajhoz keverjü
Paradicsomot héjait lehúzzuk, feldaraboljuk. Paradicsomot a joghurttal, fűszerekkel és az olajjal összekeverjük, majd lehűtjük. Finomra vágott póréhagymával
Paradicsom lehéjazzuk, feldaraboljuk. Ezután joghurttal, fűszerekkel és a tejföllel összekeverjük, majd lehűtjük. Finomra vágott póréhagymával és főtt toj
Lehámozott, feldarabolt paradicsomot sóval, curryvel, kevés cukorral ízesítjük, az íróval és a tejszínnel leöntjük. Összevágott petrezselyemlevéllel tálal
melegítsük elő a grillsütőt, tegyük rá a paprikákat, és süssük meg őket. Vegyük le, tegyük egy tálba, takarjuk le alufóliával, és hagyjuk állni 15 perc
Ugrás a lap tetejére >>