A babot a levével együtt a gombához adjuk, a tárkonyecettel ízesítjük, majd húsételek mellé tálaljuk.
Zöldségeket vágd kockákra. Add hozzá a felkockázott sajtot, az olajbogyót, és sózd meg. Ízesítsd oregánóval, locsold meg olívaolajjal, és rázogasd össze.
Saláta nagyobb leveleit tépkedjük kisebb darabokra. Paradicsomot vágjuk kis darabokra, és így járjunk el a paprikával is.
Karikázzuk fel a lila hagymát, és a
A sonkát felcsíkozzuk, a hagymát felszeleteljük, az almát felkockázzuk, majd az egészet összekeverjük. Sózzuk, a cukorral és a citromlével ízesítjük, majd
A káposztát négybe vágjuk, leveleire szedjük, laskára vágjuk és így mossuk meg. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból és a borece
Fogunk egy salátástálat, beletesszük a paradicsomokat, majd elkeverjük a cukorral, és néhány percig pihentetjük. Eközben a mustárt összekeverjük az olajjal
A felcsíkozott salátát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és a vajat. 3-4 percig így dinszteljük, közben összekeverjük az ecetet, a olajat é
Hagymát vékony csíkokra vágjuk, sóval, ecettel megfűszerezzük, hozzáadjuk a felvágott petrezselymet és összekeverjük az olajjal.
Ugrás a lap tetejére >>