A meghámozott és kibelezett tököt durvára reszeljük az almával együtt, majd összekeverjük, leöntjük salátaöntettel és zöld fűszerekkel ízesítjük.
Megmosott uborkát hámozás nélkül kockára vágjuk, az almát durvára reszeljük vagy felszeleteljük és összekeverjük a salátaöntettel.
Zellert finomra lereszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd hozzákeverjük a reszelt almát és a salátaöntetet is. Mandulát, dióbelet keverünk h
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát, a fehérbort, az ecetet, az olajat, a felszeletelt hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és fél
A babot szórd sós, ételízesítő porral fűszerezett vízbe, és főzd puhára. A hagymát karikázd fel, sózd meg, és add hozzá a babot.
A borecetet keverd el cu
Keverjük össze a babot, a hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a spenótot. Egy kis tálban keverjük össze az olajat, a citromlevet és a cukrot. A salátát loc
A lencsét a húsalaplében puhára főzzük, majd leszűrjük, és félretesszük. A paradicsomot leforrázzuk, majd héját eltávolítjuk, és felkockázzuk. Fogunk eg
A párolt hagymát keverjük össze a chaitivel, a balzsamecettel, a barna cukorral, a levessel, és forraljuk fel. A paradicsmot és a bazsalikomot vágjuk öszze, kever
Ugrás a lap tetejére >>