» 400 g cannellini bab konzerv » 125 g összetépkedett zsenge spenótlevél » 4 cikkekre vágott paradicsom » 1 kimagozott, kockára vágott, piros kaliforniai paprika » 1 vékony szeletekre vágott lila hagyma » csipetnyi cukor » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze a babot, a hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a spenótot. Egy kis tálban keverjük össze az olajat, a citromlevet és a cukrot. A salátát locsoljuk meg az öntettel és rázzuk össze. Sózzuk, borsozzuk. salátástálban kínáljuk.
Elkészítési idő 10 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom