A megmosott galambbegyet hagyjuk lecsepegni, a céklát lereszeljük, az egészet összekeverjük és leöntjük salátalével. Búzacsírával gazdagíthatjuk.
Retket finoman lereszeljük, sóval összekeverve állni hagyjuk, hogy levét kieressze. Céklát is lereszeljük, összekeverjük a retekkel, és az egészet leöntjük
A felforrósított olajban megpirítjuk a megtisztított spárgát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és a feldarabolt karfiolt. Ezután felöntjük a citromlével, be
A vizet az almalével, a rizzsel és a sóval dolgozzuk össze. Pároljuk addig, amíg a rizs be nem szívja a levet. Fűszerezzük sáfránnyal és tegyük félre.
A m
Egy tálban összekeverjük a lime levét, az olívaolajat, a cukrot, a rózsaborsot, a felaprózott petrezselymet, a babérlevelet, a sót és a likőrt. Egy másik tál
A salátaöntet hozzávalóit keverjük össze. Az édesköményt hosszában vágjuk félbe, és kenjük be egy kevés saláta öntettel. A saláta hozzávalóit keverjü
A paprikákat felkockázzuk, a kaprot felaprítjuk, majd mindkettőt egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az ecetet, a mustárt, a mézet, az olajat, majd sózzuk, borsozzuk,
A felcsíkozott salátát, a felszeletelt zellert és gombát egy salátástálba tesszük. Egy tálban összekeverjük az ecetet, a tejfölt, a felaprózott mogyorót, m
Ugrás a lap tetejére >>