Az összes zöldséget tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. A húst, a
paprikát, a
paradicsomot és a
burgonyát vágjuk kockára, a
hagymát finomra, a bacont kockára, a
gombát szeletekre. Egy bog
rácsba tegyük bele a bacont, és kevergetve süssük
zsírjára. Adjuk hozzá a
hagymát, és fonnyasszuk üvegesre. Adjuk hozzá a húst, pirítsuk meg, majd tegyük hozzá a
gombát. Sózzuk, szórjuk meg
paprikával, majd lefedve pároljuk. 20 perc után adjuk hozzá a
burgonyát és a zöld
paprikát. Szórjuk bele a fűszereket és a zúzott
fokhagymát. Öntsük rá a sört és 1 liter vizet. Fedő nélkül főzzük puhára. Tegyük bele a kockára vágott
paradicsomot, majd kis főzés után vegyük le a tűzről.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>