A megtisztított húst engedjük fel a vízzel, forraljuk fel és pároljuk 1 órán át. Közben fölözzük le a zsírját és a habját. Ezután tegyük bele a hagymá
A felszeletelt hagymát pároljuk üvegesre egy kis vajon, majd engedjük fel 1 liter vízzel. A megpucolt krumplikat rakjuk a vízbe és ízesítsük sóval, borssal és
Kettesével szedjük szét a réteslapokat, és vágjuk őket 4 darabba. Egyesével készítsük el őket a következő módon: Tányérra teszünk egy darab réteslapot
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot és a vizet. Adjuk még hozzá a liszttel e
Libát megsózzuk, bőrét, háját külön kisütjük. Húst lefejtjük a csontról, és feldaraboljuk. Megpároljuk zsírban a hagymát, meglocsoljuk 4 ek. ecettel, rá
Kiverjük és megsózzuk a húst. Vajban megpároljuk a felkockázott gombát, hozzáadjuk a zöldborsót, sózzuk, ráöntjük a felvert tojást. Elkészített töltelé
A broccolit forró, sós vízzel leöntjük, és lefedve 20 percig állni hagyjuk. Ezután leszűrjük, és ráöntjük a citrom levével elkevert olajat.
Fogjunk egy edényt, és főzzük meg benne sós vízben a brokkolirózsákat. Áztassuk be a római tálat, kenjük ki vajjal, majd terítsük szét benne a lecsöpögte
Ugrás a lap tetejére >>