A narancsokat meghámozzuk, héjukat lereszeljük, a cukrot, narancshéjat, szörpöt összekeverjük, és bepanírozzuk vele a narancsokat. Végül sütőben addig sütj
Fogunk egy római tálat, melyet bevizezünk. Felkockázzuk a húst és a zöldségféléket. A tál aljára tesszük a répát, a hagymát, a zöldpaprikát, a paradicso
Almából kivájjuk a magházat, majd ide töltjük a mazsolával elkevert, apróra vágott cukrozott gyümölcsöt. Megszórjuk porcukorral, és egy tűzálló tálban o
Lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, és összegyúrjuk. Kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és 10 percig sütjük. Cukorból
Gesztenyét megfőzzük, megtisztítjuk, áttörjük, és hozzáadjuk a rumot. Almát héjastól 30 percig sütjük. Meghámozzuk, kiszedjük a csutkáját, hozzáadjuk a
A halat megtisztítjuk és a maradékát 20 percig pároljuk, a visszamaradt levet eltesszük. A paradicsomot forró vízbe rakjuk, lehúzzuk a héját, kimagozzuk, majd
Először is a szilvákat tegyük néhány percre felfőzött vaníliás szirupba, majd csöpögtessük le.
Egy sütőtálba kanalazzuk bele és jól oszlassuk el benne
Keverjük össze az olajt a cukorral. Adjuk hozzá a narancslevet, konyakban feloldott szódát és a lisztet. Gyúrjuk össze a tésztát, formáljunk pereceket, tegyük
Ugrás a lap tetejére >>