Vékony szeletekre vágott gombákat a borban megfőzzük. Lisztből és vajból rántást készítünk, beletesszük a zellert, hagymát, összevágott petrezselyemzöld
Céklát hámozatlanul tesszük a levesbe. Többi céklát, zöldséget és a hagymát megtisztítjuk, összevágjuk, megpároljuk vajban, hozzáadjuk a paradicsomot, fok
A céklát és az almát megpucoljuk és darabokra vágjuk.
A finomra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a felvágott fokhagymát
Cékla és uborkalében 10 percig főzzük a darát. Tojássárgáját elkeverjük tejföllel, kevés levessel simára habarjuk, majd a többi levesbe öntjük. Ízesítj
A felszeletelt céklát megsózzuk és meglocsoljuk a citrom levével. Ezután vajban és kevés vízzel 20 percig pároljuk. Ezután a sárgarépával pároljuk tovább,
Megtisztítjuk a krumplit és a borsót, majd sós-olívaolajos vízben 20 perc alatt puhára főzzük. Ezután összetörjük, majd szűrőn átnyomkodjuk, amitől krém
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom