Tojásokat és a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a darál mandulát, kockára vágott cukrozott citrom- és narancshéjat, lisztet, és a f
Hagymát egészben hagyva, megtisztítva, egy fél órát állni hagyjuk hideg vízben áztatjuk, majd olvasztott vajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés c
A bélszínt felcsíkozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, majd a felaprózott hagymát üvegesre pároljuk forró vajban, és ehhez adjuk a húst. Így kb. 5 percig sütjü
Gombát és hagymát vajban megpároljuk, fűszerezzük, és beletesszük a mustárt. Vajban pár percig sütjük a felcsíkozott bélszínt, összekeverjük a gombával,
Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajban süssük meg mindkét oldalát 5 perc alatt.
A gombát daraboljuk fel és a portó
3 ek. olajban pár percig sütjük a sóval, borssal meghintett, kockára vágott húst. Kivesszük a húst, levébe öntjük a vörös bort, és belekeverjük a tormát.
Mossuk meg a bélszínt és szeleteljük 2-3 centis vastagságúra. Összedolgozzuk a sót, a pirospaprikát, a borsot és a zúzott fokhagymát, majd megforgatjuk benne
A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, majd rátesszük a felcsíkozott szalonnát, gombát, uborkát és a bélszínt. Amikor alaposan megpirult, ráöntjük a s
Ugrás a lap tetejére >>