Elkészítjük a paprikás burgonyát.
A lisztet összegyúrjuk a tojással és a sajttal, galuskákat szaggatunk belőle, majd sós vízben kifőzzük.
A paprikás b
Főtt, majd áttört burgonyához hozzáadjuk a szétnyomkodott fokhagymát, darált mandulát, citromlevet, cseppenként az olajat. Krémszerű masszává keverjük, ten
A burgonyákat megtisztítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük, a póréhagymát pedig karikákra vágjuk. A burgonya felét forró olajba teszük, hozzáadjuk a sajtot, a
A húst egy kevés olajon megsütjük. A burgonyát megfőzzük, majd pépesítjük, és a húshoz keverjük.
A hagymát megpároljuk, szerecsendióval fűszerezzük, m
A burgonyát és a tojást négybe vágjuk. A zöldborsót megfőzzük, majd a burgonyához keverjük. Sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáöntjük az olajat
Burgonyát megfőzzük, majd állni hagyjuk, míg ki nem hűl. Összekeverjük az ecetet az olajjal, sóval, borssal, beleszeleteljük a burgonyát, uborkát és a hagym
Hámozott, felkockázott burgonyát félpuhára főzzük. Vizét félretesszük. Burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a lisztet, kanállal mélyedéseket nyomunk bele,
Vágja fel a húst és a szalonnát 2,5 cm-es darabokra. Hevítsen fel 4 evőkanál (60 ml) olajat a nyitott fazékban és pirítsa meg benne a húst és a szalonnát. Ad
Ugrás a lap tetejére >>