Egy tálban összekeverjük a tejfölt és a pürét, majd beletesszük a hússzeleteket, és másfél órát ebben pácoljuk. Eközben a felkockázott krumplit olajban k
A réteslapot 5 cm-es csíkokra daraboljuk, magkenjük olajjal, és hogy ki ne száradjon, nyírkos ruhával letakarjuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, megfőz
A rizst 30 percre beáztatjuk. A hagymát vékonyan felszeleteljük, majd a vajon megpirítjuk. Rátesszük a feldarabolt csirkét, és megsütjük. Belekeverjük a joghu
A finomra vágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát. Korianderrel, köménnyel, fahéjjal, chilivel, szerecsendióval, szeg
A padlizsánokat megsütjük, bőröket eltávolítjuk, majd húsukat összenyomkodjuk. Egy turmixba tesszük a pirított köménnyel, a mentával, a joghurttal, sóval,
A lencsét előre beáztatjuk, a kardamomot, a szegfűborsot és az összes őrölt fűszert szárazon megpirítjuk. Egy lábosba tesszük a lencsét, a felkockázott tö
A felkockázott húst sós vízzel leforrázzuk, majd leszűrjük. A felaprózott hagymát a ghíben megfuttatjuk, majd beleszórjuk a lisztet, és 1-2 perc pirítás ut
A felkarikázott banánt megpároljuk a vajon, majd péppé zúzzuk, hozzáadunk 2,5 dl vizet, és szétfőzzük benne a banánt. Ezután hozzáadjuk a cukrot, sziruppá
Ugrás a lap tetejére >>