Először elkészítjük a ghít: 1/2 kg vajat felforralunk, majd alacsonyabb fokozaton még kb. 1 órán át tovább főzzük, a habját mindig lekanalazzuk, majd leszű
A tejet és az ecetet felforraljuk, majd állni hagyjuk, ezután vászonkendőre tesszük, felakasztjuk, és hagyjuk a savót lecsöpögni. Az így nyert túrót összeke
A hagymát felaprítjuk, majd a joghurttal és fűszerekkel összekeverjük. Beleteszük a halat és 1 órát állni hagyjuk. Utána 2 evőkanál vajon megsütjük. Tűz
Egy tálban összekeverjük a pasztát, az ánizst és a maszalát, majd félretesszük. Egy másik tálban a lisztet elkeverjük az élesztővel, a joghurttal, a vajjal,
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a garam masalát, az összepréselt fokhagymát, a kurkumát, a római köményt és a mustármagot. Ezu
Kevés olajon elősütjük a felkockázott húst, majd félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, megdinszteljük, majd hozzákeverjük az összepréselt
Egy lábosba tesszük a rizst és a parajt, felöntjük 2 bögre vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd készre főzzük. Eközben a vajon megpirítjuk a koriandert és a fels
A lisztet felöntjük 3.75 dl vízzel, csomómentesre keverjük, majd félretesszük. A kukoricapelyhet apróra összetörjük, elkeverjük a kókuszreszelékkel. A gomb
Ugrás a lap tetejére >>