A felkockázott húst olajban elősütjük, majd hozzáadjuk az elfelezett gyöngyhagymákat, a mézet és az összes fűszert. Felöntjük a levessel, majd ebben készre
A hagymát felaprítjuk, és a vaj felén megpirítjuk, majd kiszedjük. A húst feldaraboljuk, rászórjuk a fűszerkeverket, és a többi vajon megsütjük. Hozzáadjuk
A darált húshoz keverjük a felaprózott gyömbért, 3 hagymát, a sáfrányt, a petrezselyemzöldet, a tojást, a garam masalát és két kanál morzsát. 12 egyforma
A gí felén megpároljuk a zöldségeket, a másik felén a mandulát, majd az utóbbihoz keverjük a lisztet, kevés vizet, és a fűszereket. Összekeverjük őket, é
Egy lábosba tesszük az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a felszeletel mangót, majd felöntjük 2,5 dl vízzel, és készre pároljuk. Ezután felöntjük az e
A fagylaltot eloszlatjuk a kelyhekben, majd rákanalazzuk a pépesített mangót. Végül rászórjuk a mazsolát, és a pisztáciát, és azonnal kínáljuk.
A köménymagot olaj nélkül megpirítjuk, közben a mangót felkockázzuk, majd a köménymaggal együtt összeturmixoljuk. Hozzákeverjük a joghurtot, a mézet és 3
A marhahúsra tesszük a babérleveleket, megszórjuk a sóval, majd készre főzzük. A rizst is puhára főzzük, és félretesszük. Eközben a hagymákat, a sűrítet
Ugrás a lap tetejére >>