Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót, borsot, paprikát, szerecsendiót, köményt és ánizst. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy csomómentes tésztát kapjunk,
A húst megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát, fokhagymát, gyömbért, fűszereket megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a paradicsomot, a húsra öntjük, és pácol
A vajon megpároljuk a felkarikázott banánt, majd lepasszírozzuk, felöntjük egy dl vízzel, és felforraljuk. Ezután hozzáadunk 1 dl cukros vizet, sűrű állagúr
A reszelt gyömbért és a felkockázott burgonyát olajban 10 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a pirított kesudiót, a kókuszreszeléket, a kókuszkrémet, a koriand
A feldarabolt csirkemellet olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a felaprózott gyömbért, fokhagymát, újhagymát, kurkumát és babérlevelet. Néhány perc után
A teknősbékahúst egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd a fűszerekkel és a sherryvel ízesítjük. Amint a hús kezd megpuhulni, beletesszük a tojásokat
A forró ghí-n megfuttatjuk a babérlevelet és a köményt, majd hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a reszelt káposztát. Néhány perc pirítás után hozzákev
Egy lábosba tesszük a lencsét, a chilit, majd felöntjük 7,5 dl vízzel, és 10 percig főzzük. Eközben a kurkumát, a kardamomot, a szegfűszeget és a fahéjat me
Ugrás a lap tetejére >>