Fogjunk egy edényt, és tegyük bele a felszeletelt káposztát és hagymát. Sós vízben pároljuk meg őket. Szűrjük le az edény tartalmát, és tegyük egy tálba
Fogjunk egy edényt, pirítsuk meg benne az apróra vágott vöröshagymát, tegyük bele a pirospaprikát, majd adjunk hozzá 1 liter vizet. Rakjuk bele a felkockázott
Halat hideg sós vízben megmossuk, és sós vízben 10 percig főzzük. Ezután a fejét levágjuk, halat hosszában kettévágjuk, kifilézzük, majd tálra tesszük. S
A felkockázott marhahúshoz hozzáadjuk a mustárt, sót, borsot és 3 dkg lisztet, majd alaposan összekeverjük, és 3 evőkanál zsíradékon megsütjük.
A levesko
A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, és olajon ropogósra sütjük. A zsírt leöntjük róla, majd hozzádjuk a ketchupot és a zsemlemorzsát.
A hús
A csirkehúst daráld finomra, ízesítsd összezúzott fokhagymával, sóval, borssal, felaprított chilipaprikával és petrezselyemmel. A tojást dolgozd össze vele
Almák magházát kivesszük, a helyére mézet töltünk. Tűzálló tálba állítjuk, meglocsoljuk a borral, és 25 percig sütjük. Olvasztott vajat elkeverjük a cuk
A vizet jól keverjük össze 200 g porcukorral, majd főzzük pár másodpercig és ha kihűlt dolgozzuk hozzá a rumot.
A piskótát hosszában vágjuk félbe, kenjük
Ugrás a lap tetejére >>