Tisztítsuk meg a húst és vágjuk nagyobb kockákra, majd kezdjük el sütni a felhevített zsírban. Ezután adjuk hozzá a felkockázott szalonnát is. Ha jól átsü
A marhacsontot főzni kezdjük, a habját lekanalazzuk, majd a csirkét a lábosba tesszük. Fél óráig főzzük így, közben folyamatosan leszedjük a habját, majd f
Egy serpenyőben pároljuk meg egy kis olajon a megpucolt, felkockázott répákat és a felszeletelt gombát. Adjuk hozzá a finomra vágott petrzselymet és kakukkfüve
Főtt, karikára vágott burgonyához hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, sózzuk, összekeverjük kaporral, petrezselyemzölddel, és leöntjük almalével.
Csirkét négyfelé vágjuk, sóval, borssal megdörzsöljük, vajban átsütjük, majd puhára pároljuk. Ha megpuhult, tálra tesszük, és a pecsenyelében átsütjük
A ledarált diót és a felaprózott hagymát egy lábosba tesszük, felöntjük fél pohár vízzel, majd párolni kezdjük. Egy másik serpenyőben a vajat és a liszte
Karikára vágott hagymát és a felkockázott húst, a fokhagymával, sóval, borssal 40 percig főzzük, hozzáadjuk a rizst, aszalt szilvát, és puhára főzzük.
T
Felkockázzuk a húst, padlizsánt meghámozzuk, ujjnyi darabokra, a hagymát és a paradicsomot karikára vágjuk, hozzáadjuk a zöldbabot, fűszereket, és cserépedé
Ugrás a lap tetejére >>