Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd beletesszük a burgonyát és a zöldséglevest. Addig főzzük így lefedve, amíg a burg
Megtisztítjuk, megmossuk a gombákat, majd vékonyan felszeljük, egy pár darabot pedig egészben elteszünk.
Az olívaolaj felén üvegesre pároljuk a feldarabolt ha
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd pár darab kivételével szeletekre vágjuk. A póréhagyma fehér végét felkarikázzuk, a vöröshagymát finomra vágjuk. A
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
Előző éjszaka áztassuk be a babot annyi vízbe, ami jól ellepi. Aztán szűrjük le, majd ismét öntsük fel bőségesen vízzel és forrástól számított 1,5 ór
A hagymát az olajon negyed órát pároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a bort és az alaplevet. Lefedve forrástól számított 10 percig főzzük, majd az egészet l
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kagylókat és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, a rossz kagylókat kidobjuk, a jókn
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kagylókat és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, a rossz kagylókat kidobjuk, a jókn
Ugrás a lap tetejére >>