A leves elkészítése előtt hűtsük le a paradicsomlevet.
A paradicsomok héját húzzuk le, magozzuk ki és kockázzuk fel, majd tegyük turmixgépbe és öntsük ho
A forró olívaolajon néhány percig pirítjuk a homárt, majd beletesszük a felkockázott répát, zellert és a felaprózott hagymát. Így tovább pároljuk, majd fe
Néhány percere beáztatjuk a zsemlemorzsát 1-2 deci alaplébe. Ezután összedolgozzuk a zúzott fokhagymával és a felaprított mandulával. Ezt a keveréket botmixe
Az újhagymát felkarikázzuk, a fehér részét vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a lereszelt krumplit és zellert. Néhány perc után felöntjük a levessel, sózzu
A hagymát pároljuk meg, majd adjuk hozzá az édesburgonyát, a paradicsomot, a narancs levét, és öntsük fel az erőlevessel. Ízesítsük oregánóval. Főzzük 20
Pucoljuk meg és magozzuk ki az uborkát, majd turmixoljuk össze a feldarabolt hagymával. Ha már eléggé sűrű kanalazzuk egy tálba és fűszerezzük a kaporral, a
Először a salsa hozzávalóit egy tálban összeforgatjuk, ízlés szerint sózzuk, meglocsoljuk a lime levével. Ezután a kimagozott avokádókat a fokhagymával, a c
A hagymát az olajon negyed órát pároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Lefedve forrástól számított 10 percig főzzük, majd az egészet leturmixo
Ugrás a lap tetejére >>