A vízben 45 perc alatt főzzük meg a lencsét, a sárgarépát, a mogyoróhagymát, a szárzellert. Ízesítsük babérlevéllel és kaukkfűvel. Amikor megfőtt sózzu
A felszeletelt hagymát üvegesre pároljuk az olajon, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a köményt sütni. Ezután a lencsét, a babérlevelet. az oregán
A babot előző éjszaka beáztatjuk, majd jól átöblítjük.
A felaprított hagymát és póréhagymát, valamint a zúzott fokhagymát egy kis levesben megpároljuk,
Turmixoljuk össze a gesztenyét, a libamájjal, a tejszínnel. Süssük 15 percig a sütőben, majd gesztenyeszemekkel megszórva tálaljuk.
Előkészület: 10 perc, f
A csonttal együtt a zöldségeket 1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük. A hagymát 2 dkg zsírban dinszteljük, belerakjuk a májdarabkákat, sózzuk, bor
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az olajon. Adjuk hozzá a marokkói fűszerkeveréket, majd 1 percig keverjük. Tegyük hozzá a sárgarépát
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott édesköményt és a krumplit. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 20 perci
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott édesköményt, a zellert és a krumplit. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított k
Ugrás a lap tetejére >>