A hagymát, a fokhagymát és a gombát pároljuk olajon puhára 3 perc alatt. Öntsük fel az alaplével és a tejszínnel. Forraljuk fel, majd fedjük le és alacsonyab
A karfiol főzőlevét ne öntsük ki, hanem habarjuk be egy pohár tejföllel elkevert púpozott evőkanál liszttel és színesítsük kevés fűszerpaprikával, majd s
Mossuk és tisztítsuk meg a vargányát. A szárított vargányát áztassuk 30 percig 600 ml forró vízbe. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a mogyoróhagymát. Csepegte
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
Hámozd és reszeld meg az uborkát. Keverd össze a tejszínt, eceteket, és lágyan verd fel, amíg sima nem lesz. Add hozzá a fokhagymát, uborkát, és sózd, borsoz
Az uborkát pucoljuk meg, és kockázzuk fel, és sózzuk be. A joghurtot hígítsuk fel a levessel, adjuk hozzá a kinyomkodott uborkát, a kaprot. Tálalásig tegyük h
A póréhagymát tisztísuk meg, és hosszában vágjuk négyfelé. Mossuk meg, és vágjuk apróra. A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. A szárzellert
Futtassuk meg a vajon az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott krumplit és engedjük fel a levessel. Takarékon 20 percig
Ugrás a lap tetejére >>