A póréhagymát tisztísuk meg, és hosszában vágjuk négyfelé. Mossuk meg, és vágjuk apróra. A pasztinákot pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. A szárzeller
Két óra hosszat sós vízben megfőzzük a csontot, 5 dkg répát 3 dkg petrezselyemgyökeret. A tisztított zöldségeket apróra vágjuk, és babérlevéllel, kakukkf
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. Hevítsük fel az olajat, és alacsony hőfokon pároljuk 10 percig a hagymát. Adjuk hozzá a burgonyát és a vizet. F
A zöldségekkel együtt a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük. A megmosott rizst a levesbe főzzük, előtte azonban szitán áttörjük, hozzáa
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és így 5 percig pároljuk. Ezután beletesszük a rizst, és felöntjük
A megmosott rizst 1,5 liter sós vízben puhára főzzük. Ezután szitán áttörjük, simára keverjük és még egyszer felforraljuk. A tojássárgáját és a tejszí
A felforralt levesbe szórjuk az összemorzsolt sajtot, majd 10 percig lefedve félretesszük, hogy a sajt feloldódjon. Ezután belekeverjük a bort. A tányérokban fel
A zöldségeket turmixoljuk össze. Tegyük lábosba a kagylókat, öntsük rá a fehérbort, és főzzük, amíg kinyílnak. A zártakat dobjuk ki. A zöldségeket híg
Ugrás a lap tetejére >>