A sült paprikát, a vajat turmixgépben pépesítjük, és ízesítjük. A bazsalikomcsíkokat a paprikapürébe keverjük. A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük.
A tej és a víz keverékét forraljuk fel, közben pedig fűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal. Ezután tegyük bele a halakat, helyezzünk rá fedőt és tak
A mártáshoz a tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, amíg a m
Vágjuk fel a halat, facsarjuk rá a citromokat és hagyjuk állni néhány órán át.
Az összevágott hagymát dolgozzuk össze egy kis borecettel, mustárral, olíva
A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük,
A megtisztított, átöblített és lecsöpögtetett halat tegyük egy gőzölő edénybe, amibe öntsünk egy liter vizet, egy kevés ecetet és adjuk hozzá a babért,
190°C-ra melegítsd elő a sütőt. Vékonyan megolajozott alufóliával bélelj ki egy lapos tepsit.
Bőrös oldalával lefelé helyezd a tőkehalat a tepsibe.
A sz
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk, felkockázzuk. A vajból és lisztből készített rántást a levessel felöntjük, hozzáad
Ugrás a lap tetejére >>