Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 302 kcal/1270 kj adagonként
A vöröshagymát pucoljuk meg, majd kockázzuk fel. A póréhagymát mossuk meg, majd a z
Egy tálban a felvert tojásfehérjéhez keverjük a lisztet, a grappát és a vizet, majd a hűtőbe tesszük. Eközben a főtt krumplit lereszeljük, a halat felkockáz
A zöldségekből és fél liter vízből levest készítünk, és lefedve 20 percig forraljuk. Beletesszük a halat, a garnélát, és még 15 percig főzzük. Amikor me
A rizst pár percig főzzük, majd hozzáöntjük a tejet és készre főzzük. Vajban megpirítjuk a felaprított hagymát, a halat felszeleteljük. Zsiradékkal bélelt
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. A zöldségeket felcsíkozzuk, vajon megpároljuk, majd meghintjük a felaprózott petrezsely
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd a beáztatott kenyérrel együtt ledaráljuk. A felaprózott hagymát megpároljuk, majd a mustárral, a t
A grillsütőben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, az újhagymát, a bort turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozz
A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. Az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, a hagymát és a sherryecetet turmixgépb
Ugrás a lap tetejére >>