A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután bepanírozzuk, majd a vajban mindkét felét kb. 5 perc alatt megsütjük.
A halat előző este beáztatjuk. A burgonyát és a hagymát megpucoljuk, és karikára vágjuk. A paprikát zsiradék nélkül megsütjük, a héját lehúzzuk, és cs
Elkészítési idő: kb másfél óra
Energiatartalom: 855 kcal/3592 kj adagonként
Elkészítés előtt a halfilét legalább 2 napon át kell vízben áztatni. Majd
A sózott tőkehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A sütőt 200 fokra melegítjük. A halat a tejs
Elkészítési idő: 2 nap áztatás előzi meg az elkészítést, kb 1 óra
Energiatartalom: 950 kcal/3991 kj adagonként
Az elkészítést megelőzően 2 napig áztas
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk. A levest a kapribogyóval és a felszeletelt hagymával együtt felforraljuk, majd a keményítővel besűrű
A hagymákat vágjuk fel apróra és egy serpenyőben pároljuk meg őket. Adjuk hozzá a besózott tőkehalt, a tejszínt és a fűszereket. Addig főzzük, míg a hal t
Egy tálban keverjük össze a majonézt, a citromhéjjal és a citromlével, majd tegyük félre. Egy edényben kezdjük el főzni a tejet, majd tegyük bele a halat, é
Ugrás a lap tetejére >>