A halat előző este beáztatjuk. A
burgonyát és a
hagymát megpucoljuk, és karikára vágjuk. A
paprikát zsiradék nélkül megsütjük, a héját lehúzzuk, és csíkokra vágjuk. A
tojást megpucoljuk, és hosszában negyedeljük. A halat lecsöpögtetjük, megforgatjuk a
lisztben, és forró olajban kisütjük. Tűzálló edény aljába egy réteg
burgonyát teszünk, rá a
hagymát, meglocsoljuk a visszamaradt olajjal, és meg
sózzuk. Sütőbe tesszük, majd amikor a
burgonya félig megpuhult, rátesszük a
tőkehalat. Addig sütjük, amíg a
burgonya megpuhul, majd kivesszük, és
paprikacsíkokkal, és
tojással díszítjük.
Elkészítési idő: 1 óra 10
nehézségi fok: könnyű
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>