Mossuk és tisztítsuk meg a málnát, majd törjük le. Adjuk hozzá a cukrot és folyamatos kevergetés mellett főzzük. Ha hab keletkezne, szedjük le róla. Ha kicse
A citromfűlevelet leöblítjük, leszárítjuk, a levélkéket letépkedjük. A málnát a citromfűlevéllel, a citromlével és a cukorral robotgépben 10 percig kever
A málnát pépesítjük, majd összekeverjük a cukorral, és magas hőmérsékleten, folytonos keverés mellett negyed órát főzzük. Lehabozzuk, majd egy kiskanálny
Keverjük össze a hozzávalókat, és főzzük 20 percig.
Előkészület: 10 perc.
Főzési idő: 20 perc.
Mossuk meg az érett málnát, amjd törjük meg és hagyjuk állni néhány napot. Nmikor már nem habzik és tisztul a lé, akkor átszűrjük és megmérjük. Minden k
A málnát pépesítjük, majd kinyomjuk a levét. 10-12 órát ülepítjük, majd lassan lemerjük a tetejét. Üvegekbe öntjük, kigőzölt dugóval lezárjuk, és fé
A málnát pépesítjük, hozzáadjuk a borkősavat, a szalicilt és a vizet, majd tüllzacskóba tesszük, felakasztjuk, és lecsöpögtetjük. Ne nyomkodjuk! Belekeverj
A cseresznyét megmossuk és kimagozzuk. Törjünk fel néhány magot és tegyük textilzsákba.
Egy edényben összekeverjük a fehérbort a cukorral, és lassú tűz
Ugrás a lap tetejére >>