Dörzsöljük meg a birsalmát, és mossuk meg. Hámozzuk meg és vágjuk negyedekre, magozzuk ki, és vágjuk fel gerezdekre, majd tegyük egy tálba és öntsük bele c
A narancs sárga héját levágjuk, szörpös üvegbe rakjuk, és ráöntjük az alkoholt. Lezárjuk, majd 2-3 hétig állni hagyjuk. Közben minden nap felrázzuk. A cuk
A zselatint vágjuk kisebb darabokra, majd áztassuk be hideg vízbe. Hámozzuk meg a narancsokat, és távolítsuk el a fehér részeket. Szedjük gerezdekre, és magozz
A gyümölcsöket meghámozzuk, felszeleteljük, majd egy tálba tesszük. A bort, a sherryt, 2,5 deci vizet és a cukrot egy lábosba tesszük, kb. 5 percig főzzük, ma
A fürtöket alaposan megmossuk, majd ollóval levágjuk a szemeket, és kiforrázott üvegekbe rakjuk.
A cukrot feloldjuk a vízben és felforraljuk, majd amikor kihűl
A gyümölcsöt meghámozzuk, magját kiszedjük, majd rögtön ecetes vagy citromos vízbe rakjuk. A cukrot feloldjuk a vízben, majd a vaníliával felforraljuk. A gyü
A barackok héját lehúzzuk, félbevágjuk, kiszedjük a magját, majd ecetes vízbe rakjuk. Utána leszűrjük, és üvegekbe tesszük, rászórjuk a cukrot és egy kev
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan lehűtjük és egy előre kimosott üvegbe rakjuk őket, de nem szabad összenyomódniuk. Fo
Ugrás a lap tetejére >>