A birsalmát egy kevés vízzel megfőzzük, majd átpasszírozzuk. A must felét elfőzzük, majd annyi birsalmapépet keverünk hozzá, hogy sűrű legyen. Hozzáadjuk
Fogunk egy lábost, beletesszük a cukrot, majd felöntjük 8 liter vízzel, és így felforraljuk. Eközben a megtisztított tököt puhára főzzük, majd pépesítjük
A megtisztított sütőtök húsát felkockázzuk, majd minden lábosba tesszük, és minden literhez három ek. cukrot, kevés sót és citromsavat keverünk. Így megf
Öblítsük át a narancsokat, jól engedjük fel vízzel, pároljuk negyed óráig és csöpögtessük el. Szeleteljük egy centis karikákra, a felét pedig kockázzuk
A barackokat vágjuk félbe, és magozzuk ki. A hozzávalókat keverjük össze, és pároljuk meg benne a sárgabarackokat. Krémsajttal kínáljuk.
Előkészület: 10
A narancsok sárga héját levágjuk, és felkockázzuk. A narancsgerezdekről lehúzzuk a fehér héjat, a gerezdeket pedig felkockázzuk. Az almát meghámozzuk, és fe
A narancsok sárga héját csíkokban levágjuk, majd 5-6 napra hideg vízbe tesszük, közben a vizet többször lecseréljük. Utána kevés vízben 10 percig főzzük,
A gyümölcsöket gondosan megtisztítjuk, majd felkockázzuk, összekeverjük cukorral és lefedve néhány órát állni hagyjuk.
Ezután felforraljuk és alacsony lá
Ugrás a lap tetejére >>