A tojásokat keverjük össze a többi hozzávalóval, és ízesítsük ízlés szerint. Hűtsük le. Tegyük a tojáskrémet a pirítósokra, és süssük aranybarnára.
A padlizsánokat felkockázzuk, majd 10 percre sós vízbe tesszük. Ezután az olajban megsütjük őket, majd hozzákeverjük a paradicsomot, a felaprózott fokhagymát
A hagymák tetejét levágjuk, belsejüket kiszedjük, majd 5 percig sós vízben pároljuk őket. Eközben a belsejét felaprózzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzákever
A mazsolát áztassuk be a teába és hagyjuk benne néhány órára. A rizst pároljuk ropogósra sós vízben, majd szűrjük le.
A cukkinit is pároljuk sós vízben
Először megtisztítjuk a spenótot és puhára pároljuk. Felszeleteljük és hozzáadjuk a szerecsendiót, a snidlinget, a kakukkfüvet, a vajat, a tejszínt, a tojás
Tészta:
250 g átszitált sima liszt, plusz a forma kikenéséhez, 175 g kis kockára vágott, fagyos, sótlan vaj, 1 egész felvert tojás, egy kis só. A lisztet mor
A tököt megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd főzni kezdjük. Amikor már majdnem teljesen megpuhult, beletesszük a felkockázott krumplit, majd amikor minden teljesen
Tegyük a zsemlemorzsát egy tálba, öntsük rá a tejet, adjuk hozzá a tojást, a parmezán sajtot és a sót. Adjunk hozzá annyi lisztet, hogy kemény tésztát kapj
Ugrás a lap tetejére >>