A borsót, a brokkolit és a karfiolt külön-külön sós vízben főzzük, de nem teljesen puhára. Majd leszűrjük és lehűtjük őket. A tojást keményre főzzük
Egy tálba tegyük bele a fokhagymát, a csilit, a köményt, a petrezselymet, a vörösborecetet és az olajat. Az egészet alaposan forgassuk össze, majd tegyük bele
Fél napig vízben hagyjuk állni a csicseriborsót. Alaposan mossuk át, majd forraljuk 10 percig, ezután takarékon letakarva főzzük egy órát.
A főzővízből ra
A feldarabolt diót megpirítjuk, majd összekeverjük a joghurttal, a kefirrel, a lereszelt zellerrel és a szerecsendióval. Sózzuk, borsozzuk, majd kínálhatjuk is.
A tortillakat töltsük meg 3-3 evőkanál krémsajttal, majd megszórjuk a csíkokra vágott, sült paprikával. Szórjunk rá ízlés szerinti őrölt fekete borsot, ma
A kukoricát vajon néhány percig pároljuk, majd sózzuk, a felaprított petrezselyemmel és a pirospaprikával ízesítjük. A paprikák csutkáját eltávolítjuk, ma
Labna: négy réteg muszlinanyagból készítsünk szűrőt. öntsünk bele 250 g joghurtot, fogjuk össze a muszlin széleit, kössük össze, és akasszuk egy tál föl
A felszeletelt krumplit az olajon megsütjük, majd rászórjuk a felkockázott hagymát, sózzuk, és amint készre sült, kínálhatjuk is.
Ugrás a lap tetejére >>