A hagymákat főzzük 8-10 percig forrásban lévő sós vízben. Folyó hideg vízben hűtsük le, majd csöpögtessük le. Szárítsuk meg. Húzzuk le a külső héjaka
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. Ezt a keveréket
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a fenyőmagot, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. E
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a kaprot, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. Ezt a
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a vöröshagymát, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felé
Az olajbogyókat leszűrjük. A hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. A fokhagymát héjastól szétnyomjuk. Az olajbogyókat hosszában, magig közben bevágjuk, maj
A spárgákat megtisztítjuk, megmossuk, és a csúcsától 14 cm-t levágunk. Sós vizet forralunk, és a spárgákat 2-3 percig főzzük, majd lecsöpögtetjük.
A toj
A vargányát beáztatjuk. Lisztből, 2 tojásból, az olajból, sóval és egy kevés vízzel tésztát gyúrunk. 30 percig becsomagolva hűtőben pihentetjük. A spenó
Ugrás a lap tetejére >>