Fenyőmagot szórjuk sütőlemezre, majd sütőben pirítsuk aranybarnára.
Főzzük ki a tésztát. Lobogó vízben blansírozzuk meg a zöldségeket.
A sajtot tegyü
A tortellinit megfőzzük, majd összekeverjük a megolvasztott vajjal. Eközben a paprikákat elfelezzük, majd megtöltjük a tortellinivel, és egy jénaiba tesszük
Nyújtsuk ki vékonyra a tésztát. Cakkos vágóval vágjunk ki belőle 72 darab 5*5 cm-es négyzetet.
Olvasszunk meg 1 ek. vajat, dinszteljük meg benne a mogyoróhagy
Olivada:
125 g finomra vágott, kimagozott fekete olajbogyó, 2 gerezd fokhagyma, 4 ek. olívaolaj, só és frissen őrölt bors. keverjük össze a hozzávalókat robot
Egy serpenyőben puhítsuk meg a tököt és villával darabokra törjük. Ezt hevítsük fel és adjuk hozzá a parmezánt, sóval és borssal ízesítjük.
A munkaasz
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tököt megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, a húsát vékonyan felszeleteljük. Kevés olajjal megkenjük, és 20 percre a süt
Az elfelezett avokádót kimagozzuk, majd húsát kikanalazzuk úgy, hogy a héja sértetlen maradjon. A gyümölcsre locsoljuk a citromlevet, majd hozzákeverjük az elf
A paradicsomokat megmossuk és megtöröljük. A tetejükből levágunk, és a belsejüket kikanalazzuk. Levágjuk a fedők szárát, húsát felkockázzuk. A babot lecs
Ugrás a lap tetejére >>